Vacature Field Service Engineer

24/07/2017

Heb jij ICT volledig in de vingers, vind je het leuk om jouw technische kennis en vaardigheden toe te passen bij zakelijke klanten én consumenten en wil je verantwoordelijk zijn voor de best mogelijke service? Dan bezit jij het Elbuco DNA dat nodig is voor een:

 

Field Service Engineer (40 uur per week, regio Amsterdam)

 

Voor ons label Patientline zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer die ons team wil versterken. Als Field Service Engineer ben jij verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden aan in-room infotainment diensten en informatievoorziening via TV, Tablet en Touch PC’s bij zorginstellingen en haar klanten. Hieronder vallen onder andere het installeren, onderhouden en (preventief) controleren van de apparatuur. Als Field Service Engineer ben je een belangrijke speler in de organisatie. Je bent hét gezicht van Elbuco, je verhelpt storingen en verleent een hoge mate van service. Moderne apparatuur is steeds meer in staat om slimmer, sneller en makkelijker met ander (rand)apparatuur te communiceren. Als Field Service Engineer begrijp jij als geen ander hoe je dit volledig werkend op kan leveren. Door de optimale uitvoering van je werkzaamheden als visitekaartje van Elbuco vergroot jij het commerciële succes van de organisatie. Naast de technische aspecten dien je ook de bij de functie behorende administratie correct bij te houden. Kortom een zelfstandige functie waarin jij jouw technische en commerciële vaardigheden optimaal benut.

 

Dit zijn wij

Geen partij in Nederland die zoveel ervaring heeft met het leasen van consumentengoederen als Elbuco. Een andere en vooral slimme manier om van consumentengoederen gebruik te maken. Wij faciliteren de financiering, de service en het onderhoud. Van A tot Z. Al ruim veertig jaar bieden wij high service leaseconcepten, waarmee we onze klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden. Daar staan we voor. Elbuco biedt het leaseconcept zowel via consumentenlabels als via zakelijke samenwerkingen in de markt aan. Met deze zakelijke samenwerkingen bundelen de strategische partners en Elbuco de krachten om zo gezamenlijk een unieke propositie aan de eindgebruikers aan te bieden.

 

Dit ben jij

Ben jij het technische talent die begrijpt hoe belangrijk service is? Je hebt een achtergrond in techniek in combinatie met ICT en staat te popelen om jouw kennis en vaardigheden toe te passen. Kortom, techniek, service en klantgerichtheid zijn je op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je over:

  • VMBO / MBO werk- en denkniveau richting ICT en/of Techniek;
  • Aantoonbare ervaring en affiniteit met consumenten elektronica;
  • Aantoonbare ervaring en affiniteit met ICT;
  • Technisch inzicht;
  • Service- en klantgerichtheid;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Commercieel inzicht en commerciële instelling;
  • Rijbewijs B;
  • VCA basis en bereidheid tot het aanvragen van een VOG.

 

Dit mag je van ons verwachten

Naast een baan in een uitdagende omgeving in een team van enthousiaste collega’s, bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals: 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, marktconform salaris, collectiviteitskortingen op diverse verzekeringen, deelname aan onze collectieve pensioenregeling en een bedrijfsauto.

 

Ben jij die Field Service Engineer die mee wilt bouwen aan een groeiende organisatie én wilt werken aan persoonlijke groei? Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar vacatures@elbuco.nl of per post naar Elbuco B.V., T.a.v. Charlotte Elferink, Postbus 222, 5300 AE te Zaltbommel. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Charlotte Elferink van de afdeling Human Resources, op telefoonnummer 088-7129003.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.