Vacature Accountmanager

20/10/2017

Ken je de healthcare markt als je broekzak? Weet jij de wensen van de zorginstelling en haar klanten te vertalen naar future proof oplossingen? Leef jij voor die score, maar vind je het nog belangrijker om deze score uit te bouwen tot een langdurige klantrelatie en weet je ook nog eens precies hoe je dat moet doen? Dan bezit jij het Patientline DNA dat nodig is voor een:

Accountmanager (40 uur per week, Zaltbommel)

Voor Patientline zijn wij op zoek naar een Accountmanager die ons salesteam wil versterken. Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en versterken van bestaande zakelijke relaties en het herkennen en benaderen van potentiële relaties. Naast het identificeren van nieuwe markten & prospects en ontwikkelen van proposities, offertes en presentaties voor de healthcare markt hou je je ook bezig met het organiseren van Workshops en Inspiratie Sessies. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van lange termijn management in de zorg en voor het kostenbeheer van alle accounts. Als Accountmanager ben je een belangrijke speler in de organisatie. Kortom een zelfstandige functie waarin jij jouw commerciële vaardigheden optimaal benut.

 Dit zijn wij

Patientline levert maatwerk totaaloplossingen binnen de healthcare markt rondom goede communicatie en entertainment binnen én buiten de zorgomgeving. Patientline is marktleider op het gebied van televisie, internet en content diensten. Ook de technische infrastructuur rondom de zorginstelling kunnen wij aanleggen, aanpassen, moderniseren en inrichten zodat de patiënt de diensten in de zorgomgeving ervaart zoals thuis. Als onderdeel van Elbuco B.V. staat er een team van ruim 70 medewerkers klaar om de rol van Patientline als dé solutionsprovider voor de zorginstellingen te verstevigen richting de toekomst.

Dit ben jij

Jij bent die Accountmanager die een belangrijke rol speelt om de wensen van de klanten te vertalen naar passende oplossingen om de zorg beter en efficiënter te maken. Je bent representatief, communicatief en buitengewoon enthousiast. Kortom, een ervaren Accountmanager voor de Helathcare markt die vernieuwing ziet en zoekt. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële organisatie;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Commerciële instelling en inzicht;
  • Representatief met daarnaast uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Klantgericht en organisatorisch sterk;
  • Proactief en initiatiefrijk;
  • Natuurlijke overtuigingskracht en accuratesse;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als in geschrift;
  • Kunnen functioneren binnen een team, maar ook in staat zelfstandig te werken;
  • Woonachtig regio midden Nederland.

Dit mag je van ons verwachten

Naast een baan in een uitdagende omgeving in een team van enthousiaste collega’s, bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals: 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, marktconform salaris, telefoon van de zaak, leaseauto, collectiviteitskortingen op diverse verzekeringen en deelname aan onze collectieve pensioenregeling.

Ben jij die Accountmanager die mee wilt bouwen aan een groeiende organisatie én wilt werken aan persoonlijke groei? Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar vacatures@elbuco.nl of per post naar Elbuco / Patientline, T.a.v. Charlotte Elferink, Postbus 222, 5300 AE te Zaltbommel. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Charlotte Elferink van de afdeling Human Resources, op telefoonnummer 088-7129003.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.